✓ Verzending in 2 - 5 werkdagen ✓ Fysieke showroom ✓ Onze jarenlange kennis, is onze kracht
Foto

De Kachelerij is dé specialist in (gietijzeren) houtkachels, pelletkachels, buitenkachels en accessoires. De Kachelerij is ontstaan vanuit een passie voor (hout)kachels, welke onmisbaar zijn volgens ons. Ze geven namelijk een heerlijke warmte en het vlammenspel zorgt ook nog eens voor een gemoedelijke sfeer. De juiste houtkachel vinden voor ieder interieur bleek een uitdaging, net als een houtkachel vinden die aan de nieuwste technieken en milieu eisen voldeed.

Door onze generatielange ervaring in de kachelbranche, zijn wij De Kachelerij gestart. Eerst online en sinds 2018 is er ook een fysieke winkel. Al onze (hout)kachels voldoen aan de strengste milieu eisen (vanuit Duitsland en Oostenrijk) en uiteraard ook aan de wet en regelgeving (ECO 2022) van Europa en Nederland. De kachels hebben de benodigde certificaten en energie labels. Door op de juiste manier te stoken, zorgen de kachels voor een schone afbranding, wat een voordeel is voor het milieu.

Door middel van een persoonlijk advies en de juiste kennis zorgen wij ervoor dat u de gemoedelijke sfeer en warmte bij u thuis kunt ervaren. We hebben verschillende accessoires waarmee u het maximale uit uw (hout)kachel kunt halen. Wij zorgen voor de juiste kachel in ieder interieur, laat onze kennis u verwarmen!

Naast het aanbieden van kachels, biedt De Kachelerij verschillende accessoires, kookgerei en outdoor artikelen aan. U kunt denken aan buitenkachels om op te koken, kachels voor onder een overkapping, gietijzeren pannen en potten, maar ook verschillende waterketels en theeketels. Een compleet assortiment die bijdragen aan een gemoedelijke sfeer.

Voor een persoonlijk advies kunt u altijd contact met ons opnemen!

Pia & Janice

Pia’s doel is om er voor te zorgen dat iedere kachel optimaal brandt, zodat iedereen de gemoedelijke sfeer en heerlijke warmte van een (hout)kachel kan ervaren. Daarnaast vindt ze het belangrijk dat een houtkachel goed in het interieur past. Verder wordt ze enthousiast van familie, toneel en jeep rijden.


Janice kan u alles vertellen over de nieuwste gadgets en technieken (waaronder pelletkachels), zodat u het optimale uit uw kachel kunt halen. Ze vindt gebruiksgemak van een kachel erg belangrijk en probeert de juiste kachel voor u te vinden. In haar vrije tijd houdt ze van reizen, skiën en koken.
 

Contactgegevens

  De Kachelerij
  Coevorderstraatweg 63
  7914 TL Noordscheschut

  Tel: 0528 – 522 153
  E-mail: info@dekachelerij.nl

  Openingstijden
  Ma t/m Di: op afspraak
  Woensdag: 10:00 – 18:00
  Donderdag: 10:00 – 18:00
  Vrijdag: 10:00 – 18:00
  Zaterdag: 10:00 – 17:00
  Zondag: gesloten

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by Dehaan|Media