✓ Verzending in 2 - 5 werkdagen ✓ Fysieke showroom ✓ Onze jarenlange kennis, is onze kracht
Houtkachels /

Lacunza kachels

Lacunza produceert al meer dan 50 jaar houtkachels in Spanje. Hun (giet)ijzeren houtkachels en houtfornuizen zijn in de afgelopen jaren doorontwikkeld en voldoen, net als de andere merken verkrijgbaar bij De Kachelerij, aan ECO Design. Voor allerlei types houtkachels, houtfornuizen en inbouwhaarden bent u bij Lacunza aan het goede adres.

 Weergave:


Bezig met laden...
Houtkachel Altea
Deze unieke strakke Houtkachel met oven van Lacunza, kan met 50 cm lang hout gestookt worden. De Altea is van dik staal en eenvoudig in de hoek te plaatsen...
1.659,00 incl. btw
Houtkachel Atlantic
Atlantic van Lacunza is er in 3 verschillende varianten. Alle 3 dezelfde capaciteit en strak design, maar door de andere poten een hele andere uitstraling....
1.269,00 incl. btw
Houtkachel Biarritz
6 - 12 kW, strakke gietijzeren houtkachel met grote kachelruit. Mooi afgewerkt, waardoor er goed zicht is op het vlammenspel.
1.499,00 incl. btw
Houtkachel Bidart
Deze moderne (volledig) gietijzeren houtkachel Bidart, van het merk Lacunza, heeft een grote vuurruimte voor 50 cm hout. In combinatie met het grote glas...
1.325,00 incl. btw
Houtkachel Calais
9-17 kW, houtkachel inclusief ventilator met verschillende standen.
2.129,00 incl. btw
Houtkachel Calpe
6-12 Kw stalen moderne houtkachel van het merk Lacunza.
1.090,00 incl. btw
Houtkachel Garde
10 - 13 kW strak moderne gietijzeren houtkachel Garde, van het merk Lacunza, met 3 zijden glas en een grote vuurruimte voor 50 cm+ hout. Een prachtig zicht...
2.099,00 incl. btw
Houtkachel Levante
7 - 13 kW klassieke en volledig gietijzeren houtkachel Levante, van het merk Lacunza, heeft een grote vuurruimte voor 50 cm hout. Voldoet aan de nieuwste...
1.839,00 incl. btw
Houtkachel Sagra CH
6 - 12 kW compacte houtkachel Sagra CH met oven. vuurruimte behoorlijk groot, hout 45 cm lang. Lacunza kachel met 87,6 % Rendement.
855,00 incl. btw
Houtkachel Sagra CP
6 - 12 kW compacte houtkachel Sagra CP. Vuurruimte behoorlijk groot, hout 45 cm lang. Lacunza houtkachel.
695,00 incl. btw
Houtkachel Sagra Overkapping Set
Complete set overkapping inclusief houtkachel Sagra. Heeft een grote vuurruimte voor 45 cm lang hout. Lacunza kachel met 87,6 % Rendement.
1.169,00 1.204,00 incl. btw
Houtkachel Stellar 93
6 - 12 kW. Een robuuste houtkachel met een nette afwerking en een grote vuurruimte, waarin maar liefst ruimte is voor stukken hout van 55 cm lang.
2.149,00 incl. btw
Houtkachel Tarbes
6 - 12 kW houtkachel met een modern en uniek design. De houtkachel Tarbes van Lacunza is een echte eyecatcher in uw woning.
1.795,00 incl. btw

Over Lacunza kachels


Een kachel die warmte geeft en tegelijkertijd hartstikke modern in uw interieur staat? Met de Lacunza kachels van De Kachelerij bent u verzekerd van beide. Wij hebben een uitgebreid assortiment, waardoor er keuze genoeg is en u altijd een kachel vindt die voldoet aan uw wensen. De kachels voldoen aan de nieuwste wetten en regels en zorgen voor een heerlijke, behaaglijke warmte in huis. Bestellen is erg eenvoudig via onze webshop, waarna u de kachel binnen 1 á 3 werkdagen al in huis heeft.

Bij een houtkachel wordt al snel gedacht aan een kachel met veel sierlijke vormen en ornamenten, hierdoor past het misschien niet bij uw interieur. Toch hoeft een kachel niet altijd een klassieke uitstraling te hebben en kan de kachel zelfs de eyecatcher in een moderne woonkamer worden. Lacunza kachels hebben een chique en strakke uitstraling, waardoor ze in ieder hedendaags interieur passen.

De kachels hebben niet alleen een moderne uitstraling, maar gaan ook mee met de tijd als het gaat om duurzaamheid. Zo voldoen ze aan de Ecodesign-norm welke vanaf 2022 verplicht is en zijn ze minimaal belastend voor het milieu. De kachels bieden een hoog rendement, waardoor u minder hout hoeft te gebruiken voor het stoken. Met een Lacunza kachel in huis stookt u schoon, voordelig en zullen alle ogen gericht zijn op het prachtige vlammenspel.


 
De Lacunza kachels van de Kachelerij geven uw interieur in één klap meer sfeer.

De voordelen van een Lacunza kachel

  • Alle houtkachels van Lacunza voldoen aan de Ecodesign-norm welke vanaf 2022 verplicht is
  • De kachels zijn minimaal belastend voor het milieu
  • De Lacunza kachel biedt een hoog rendement, waardoor u duurzaam kunt stoken
  • De houtkachels zijn een eyecatcher in ieder interieur
  • De kachels zijn kwalitatief hoogwaardig en gaan jarenlang mee
 

Het assortiment van De Kachelerij

Binnen ons ruime assortiment vindt u verschillende houtkachels van Lacunza. Wij hebben kachels in verschillende vormen, soorten en maten. De één heeft een meer ronde afwerking, waar de ander meer hoekig is. Hierdoor is er altijd een houtkachel te vinden die bij uw interieur en wensen past. Om de keuze voor u makkelijker te maken, is aan iedere kachel in onze webshop een uitgebreide omschrijving toegevoegd.

Heeft u hulp nodig bij het maken van een keuze? Dan helpen wij u daar graag mee door uw wensen aan te horen en u te voorzien van passend advies.


 
Met de Lacunza kachels van De Kachelerij zit u er weer warm bij.

 

Een Lacunza kachel kopen

Bij De Kachelerij hebben we verschillende soorten en maten van de Lacunza kachel. In onze webshop vindt u ons complete assortiment en kunt u de kachel eenvoudig bestellen. Levering vindt doorgaans plaats binnen 1 á 3 werkdagen, indien wij de kachel op voorraad hebben. Mocht dit niet het geval zijn, dan krijgt u hier uiteraard bericht van. U kunt er ook voor kiezen de kachel zelf af te halen bij onze winkel door dit aan te geven in de opmerkingen.

Wilt u de kachels toch eerst in het echt zien, zodat u een goede keuze kunt maken? Dan bent u van harte welkom in onze winkel en kachel showroom in Noordscheschut, vlakbij Hoogeveen. In de winkel kunt u de verschillende kachels bekijken en kunnen wij u alles vertellen over de kenmerken van de kachels. Samen bespreken we uw wensen en zoeken we naar een kachel die hier het beste op aansluit.

Meer informatie?

Heeft u vragen over onze houtkachels van Lacunza of over één van de andere producten binnen ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Ook voor vragen bent u altijd welkom in onze winkel/showroom.


Contactgegevens

    De Kachelerij
    Coevorderstraatweg 63
    7914 TL Noordscheschut

    Tel: 0528 – 522 153
    E-mail: info@dekachelerij.nl

    Openingstijden
    Ma t/m Di: op afspraak
    Woensdag: 10:00 – 18:00
    Donderdag: 10:00 – 18:00
    Vrijdag: 10:00 – 18:00
    Zaterdag: 10:00 – 17:00
    Zondag: gesloten

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by Dehaan|Media