✓ Verzending in 2 - 5 werkdagen ✓ Fysieke showroom ✓ Onze jarenlange kennis, is onze kracht
Houtkachels /

Termatech kachels

Een efficiënte, elegante en stijlvolle houtkachel koopt u bij De Kachelerij. Wij houden van warmte en gezelligheid waar TermaTech zeer goed op inspeelt. Met een TermaTech kachel geniet u van een milieuvriendelijke houtkachel met een Scandinavisch design. De kachels zijn ontworpen met zuivere lijnen en hebben een grote kachelruit. Als u opzoek bent naar een sfeervolle houtkachel met een modern design raden wij u aan bij ons een TermaTech houtkachel te bestellen.

TermaTech: Warmte en gezelligheid met zuivere lijnen.Weergave:


Bezig met laden...
Houtkachel TT20 Bazic R
3 - 7 kW moderne houtkachel van TermaTech. Deze houtkachel is strak afgewerkt.
1.989,00 incl. btw
Houtkachel TT20RS Speksteen
3 - 7 kW spekstenen houtkachel met gietijzeren binnen frame en houtopslag en rond glas.
2.779,00 incl. btw
Houtkachel TT21RL
3 - 7 kW moderne, strakke houtkachel die ook zeer geschikt is voor de iets kleiner of goed geïsoleerde ruimtes.
2.209,00 incl. btw
Houtkachel TT21RS - WH
3 - 7 kW houtkachel afgewerkt met een lichte kleur natuursteen en een grote kachelruit, waardoor deze in vele woonkamers past.
2.899,00 incl. btw
Houtkachel TT22H
5 - 10 kW houtkachel met een grote vuurruimte, hierdoor is deze houtkachel van TermaTech zeer geschikt voor het verwarmen van grote ruimtes.
2.949,00 incl. btw
Houtkachel TT23RG
3 - 7 kW houtkachel met ronde zijruiten en een grote kachelruit. Een moderne houtkachel die in vele woonkamers past.
2.439,00 2.895,00 incl. btw
Houtkachel TT30
De TT30 serie is een van de slankste modellen van TermaTech. De deuren, bovenkant en verbandingskamer zijn van het sterke materiaal gietijzer.
2.229,00 incl. btw
Houtkachel TT30G
Met glas aan drie kant biedt de TT30G een fantastische sfeervolle ervaring. De TT30G maakt het mogelijk om vanuit verschillende kanten van het vlammenspel te...
2.389,00 incl. btw
Houtkachel TT30S
De dikke bekleding van speksteen van de TT30S, zorgt ervoor dat de warmte wordt opgeslagen. Zelfs als het vuur gedoofd is wordt er hierdoor warmte afgegeven...
2.455,00 3.065,00 incl. btw

Over TermaTech

Bij het ontwerpen van kachels zet het van oorsprong Deense bedrijf TermaTech de Scandinavische design traditie voort. Bij het ontwerpen van de TermaTech kachels wordt er niet alleen aandacht besteed aan het uiterlijk van de houtkachel, TermaTech besteed evenveel aandacht aan de kwaliteit en het rendement. Zo voldoen de kachels van TermaTech, net als alle andere houtkachels verkrijgbaar bij De Kachelerij, aan de strengste Europese eisen op het gebied van duurzame schone verbranding.

De voordelen van een TermaTech houtkachel

Waarom een TermaTech houtkachel kopen?

 • Hoog warmterendement
 • Modern en minimalistisch design
 • Duurzaam stoken
 • Goede prijs kwaliteit verhouding
 • Makkelijk te bedienen

Kachels van TermaTech branden op hout en zijn voorzien van de nieuwe technieken. Door deze nieuwe technieken valt het houtverbruik van een houtkachel van TermaTech aanzienlijk lager uit. Met een TermaTech houtkachel haalt u een stuk gezelligheid en warmte in huis, door de grote kachelruit kunt u genieten van het sfeervolle vlammenspel.

Hoe stoken met een houtkachel van TermaTech

Een TermaTech houtkachel is makkelijk te bedienen. Een houtkachel van TermaTech heeft een deur aan de voorkant waar de kachel met hout kan worden gevuld. De deur is voorzien van een magneet, waardoor de deur makkelijk te openen en te sluiten is en er zich geen slijtage onderdelen bevinden. Wij adviseren u om te stoken met aanmaakblokjes. Middelen als benzine, spiritus of andere vloeistoffen zijn levensgevaarlijk.

Om het hoogste rendement te halen van een TermaTech kachel, raden wij u aan gebruik te maken van hout tussen de twee en zes jaar oud. Jonger of ouder hout kan bijvoorbeeld leiden tot roetvorming. Bij het aanmaken van de kachel raden wij dan ook aan om de vuurruimte goed vol te leggen, zodat de kachel van TermaTech en uw schoorsteen meteen op temperatuur komt.

Een TermaTech kachel bestellen

Als u interesse hebt in één van de TermaTech kachels en deze wilt kopen kunt u zowel online als in onze winkel in Noordscheschut (Hoogeveen) meer informatie vinden over de specifieke modellen. Online vindt u een heldere beschrijving en aanvullende gegevens zoals de handleiding. Voor een persoonlijk advies raden wij aan om telefonisch contact met ons op te nemen of langs te komen in onze winkel. Wij kijken graag samen met u naar de kachel die het beste bij u wensen en bij u ruimte past.


Contactgegevens

  De Kachelerij
  Coevorderstraatweg 63
  7914 TL Noordscheschut

  Tel: 0528 – 522 153
  E-mail: info@dekachelerij.nl

  Openingstijden
  Ma t/m Di: op afspraak
  Woensdag: 10:00 – 18:00
  Donderdag: 10:00 – 18:00
  Vrijdag: 10:00 – 18:00
  Zaterdag: 10:00 – 17:00
  Zondag: gesloten

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by Dehaan|Media