✓ Verzending in 2 - 5 werkdagen ✓ Fysieke showroom ✓ Onze jarenlange kennis, is onze kracht

Bent u op zoek naar een nieuwe kachel voor in uw huis of tuin? En wilt u de kachel liever eerst in het echt zien? Dat begrijpen wij. U bent dan ook van harte welkom in onze houtkachel showroom in Noordscheschut. Hier kunt u op uw gemak de houtkachels bekijken en helpen wij u bij het uitkiezen van de perfecte kachel voor uw situatie. Onze kachel experts kunnen u alles vertellen over de verschillende kachels en zelfs voorzien van persoonlijk stookadvies. Alle kachels in onze kachelwinkel en op de website zijn van hoogwaardige materialen, zoals gietijzeren of speksteen.

De kachels in het echt bewonderen in onze kachel showroom

Wij snappen dat het kopen van een kachel niet iets is wat u zomaar doet. U bent dan ook van harte welkom in onze houtkachel showroom om de kachels in het echt te bewonderen. Zo kunt u de sfeer proeven en zelf kijken welk model het beste bij u past. In onze showroom hebben wij veel modellen staan. U heeft dan ook keuze uit verschillende soorten en maten. Hierbij kunt u denken aan houtkachels, maar ook aan houtfornuizen en buitenkachels. Van de modellen die wij niet in de kachel showroom hebben staan, kunnen wij u altijd een vergelijkbare variant laten zien.

In onze kachelwinkel en showroom kunt u terecht voor verschillende soorten houtkachels.

Kachels van hoge kwaliteit

Alle houtkachels in onze kachelwinkel en op onze website hebben een goede prijs – kwaliteitverhouding. Hier hechten wij erg veel waarde aan. Dit is tenslotte de reden waarom wij zelf ooit begonnen zijn met de verkoop van kachels. U kunt er dan ook vanuit gaan dat u een kachel koopt voor een scherpe prijs die voldoet aan hoge kwaliteitseisen. De gietijzeren kachels in ons assortiment zijn bijvoorbeeld veelal gemaakt van kwalitatief hoogwaardig gietijzer. De kachels die wij verkopen zijn stevig en hebben door de hoge kwaliteit een langere levensduur. Wanneer u de kachels in onze houtkachel showroom komt bewonderen, kunt u zelf met eigen ogen zien wat de kwaliteit van de kachels is.

Naast showroom ook kachel winkel

In onze showroom kunt u rustig rondkijken en advies krijgen over de verschillende kachels. Ziet u een kachel die helemaal naar uw wens is? Dan kunt u die ook gelijk bestellen bij ons. Wij zullen er vervolgens voor zorgen dat deze kachel binnen 2-5 werkdagen bij u thuis bezorgd wordt. U hoeft dus niet lang te wachten op uw kachel. Wilt u de bestelling liever zelf afhalen bij onze houtkachel winkel? Ook dat is mogelijk. Dit kunt u aangeven bij uw bestelling. Naast showroom zijn wij ook kachel winkel in Drenthe. In onze houtkachel winkel kunt u bijvoorbeeld terecht voor kachel onderdelen en kachel accessoires. Denk hierbij aan producten als waterketels, gietijzeren kookgerei en outdoor artikelen. Deze producten hebben wij veelal op voorraad in de kachel winkel en deze kunt u dan ook gelijk meenemen.

In de kachel showroom van De Kachelerij helpen wij u graag en denken we met u mee.

De service in onze showroom

Wanneer u langs komt in de kachel showroom dan vinden wij graag samen de perfecte kachel voor u. U mag gerust zelf rondkijken in de showroom, maar ook voor advies kunt u bij ons terecht. Onze kachel experts kunnen u informatie geven over de verschillende modellen en kunnen meedenken over welke kachel het beste bij uw situatie past. Staat het model dat u op internet heeft gevonden er niet bij? Dan laten wij u een vergelijkbare variant zien zodat u alsnog een beeld heeft van hoe de kachel er uit ziet. Naast informatie kunnen wij u ook voorzien van persoonlijk stookadvies, waardoor u ook wanneer u de kachel thuis heeft precies weet wat u moet doen.

Waar is onze showroom

Het adres van onze kachel winkel en showroom in Hoogeveen is: Coevordenstraatweg 63 7914 TL Noordscheschut. Onze houtkachel winkel en showroom bevindt zich op slechts 3 minuten rijden van de snelweg en is goed bereikbaar. U bent tijdens onze openingstijden welkom om binnen te stappen in onze kachelwinkel. Wilt u liever eerst telefonisch contact? Dan kunt u ons bereiken op het nummer 0528-522153. Laat onze kennis u verwarmen.

Contactgegevens

  De Kachelerij
  Coevorderstraatweg 63
  7914 TL Noordscheschut

  Tel: 0528 – 522 153
  E-mail: info@dekachelerij.nl

  Openingstijden
  Ma t/m Di: op afspraak
  Woensdag: 10:00 – 18:00
  Donderdag: 10:00 – 18:00
  Vrijdag: 10:00 – 18:00
  Zaterdag: 10:00 – 17:00
  Zondag: gesloten

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by Dehaan|Media